Vaccin împotriva vieții spirituale

Organizațiile de putere din lume par să lucreze de multă vreme la introducerea unui vaccin care să inhibe așa-zisa „genă a divinității”, sub pretextul combaterii fundamentalismului religios la anumite populații. Folosindu-se de un virus cu transmitere pe cale respiratorie, s-au testat inițial 600 de variante care să reducă activitatea acestei gene, a cărei eliminare totală s-a dovedit a fi letală.

 
Numele proiectului este FunVax (Vaccinul Anti-Fundamentalism). Să ne reamintim că Rudolf Steiner a avertizat încă de acum un secol asupra acestui pericol:
 

Dar spiritele întunericului se află pentru aceasta între noi, ele sunt aici. Trebuie să ne menținem treji pentru a observa unde ne întâmpină, astfel încât să dobândim concepții despre unde pot fi găsite. Căci va fi cel mai periculos lucru în viitorul apropiat să te predai inconștient influențelor care sunt totuși acolo. Fie că omul le cunoaște sau nu, acest lucru nu face nicio diferență pentru realitatea lor.

Înainte de orice, însă, se va pune problema pentru aceste spirite ale întunericului de a aduce confuzia, de a duce într-o direcție greșită ceea ce se răspândește pe Pământ, și în care pot să acționeze profund, în direcția adevărată, spiritele luminii. Am indicat deja o asemenea direcție eronată, care aparține de cele mai paradoxale lucruri. V-am arătat că se vor dezvolta în mod firesc trupurile omenești, astfel încât în ele să-și găsească loc anumite calități spirituale, dar simțul materialist, ce se va răspândi tot mai mult sub îndrumarea spiritelor întunericului, va lucra împotriva acestora, va lupta împotrivă cu mijloace materiale. V-am spus că spiritele întunericului își vor inspira purtătorii, oamenii în care vor locui, să găsească chiar un vaccin, pentru ca, deja din fragedă tinerețe, prin mijlocul ocolit al corporalității, să fie dată afară înclinația spre spiritualitate. Așa cum se vaccinează azi trupurile împotriva unui lucru sau a altuia, așa se vor vaccina în viitor copiii cu o substanță, care poate fi în mod cert produsă, astfel ca prin acest vaccin oamenii vor deveni imuni la a mai dezvolta din ei înșiși neroziile vieții spirituale, „nerozii” bineînțeles din perspectiva materialistă.

 
(Din Rudolf Steiner, Prăbușirea spiritelor întunericului, Conferința XIII, 17 octombrie 1917)

 
Această prezentare în limba engleză, datată 13 aprilie 2005 și filmată după toate probabilitățile de Pentagon, explică mai multe:

 

Un document din 2007 indică după mijloacele științei actuale cum se inhibă gena VMAT2 – Quarterly FunVax Review.

Mai multe informații se pot găsi și aici:
FunVax Fundamentalist Vaccine

Advertisements
This entry was posted in raport. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s